Heleens Creations

Stickers Mix and Match

Muursticker kinderkamer mix and match

Stickers Mix and Match

Ben je op zoek naar leuke stickers voor voor in de kinderkamer? Onze stickers mix and match kun je zelf mixen en matchen. Je kiest 3 maten stickers uit, en wij printen deze fullcolor voor jouw af.

Een set stickers bestaat uit 3 verschillende maten namelijk: 35 cm, 25 cm en 15 cm.

Kies het gewenste nummer bij elk formaat, en plak deze eenvoudig op de muur, deur of kast van de kinderkamer. Voor welke stickers ga jij?

  • Stickers kinderkamer mix and match

    Stickers kinderkamer mix and match

    €39.95
Andere stickers bij Heleens Creations:

 

Muursticker met naam

Wat is er leuker op de babykamer dan een muursticker? Ook voor kinderen maken wij een super schattige muursticker met naam. Er zijn verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar. Je brengt de muurstickers eenvoudig aan.

Deurstickers

Deur stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De deurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

De deurstickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Formaat: 30 cm breed. Hoogte kan iets verschillen per deursticker.

Geboorte raamstickers

Maak van de geboorte van de baby een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te schenken. Een persoonlijke raamsticker met daarop de naam van de baby zal zeker indruk maken.

Het is ook niet moeilijk om deze zelf op het raam te plakken. Je plakt de raamstickers aan de buitenzijde van het raam. Je krijgt de plakinstructies erbij geleverd.

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

×