Heleens Creations

Opbergzakken klein met naam

Pyjamazak met naam

Opbergzakken klein met naam

Onze kleine opbergzakken met naam zijn een echte eyecatcher voor in de kinderkamer. Leuk om aan het bedje te hangen of aan de kledingkast. TIP: Je kunt er een pyjama, of eerste geboortepakje in doen. 

Afmetingen: 46 x 30 cm

Kinderen houden ervan om mooie cadeaus te krijgen. Denk hierbij aan hun verjaardag, een goed rapport of het behalen van een zwemdiploma. Hoe leuk is het dan om een cadeau te geven die helemaal gepersonaliseerd is met eigen foto of tekst? Een handige broodtrommel met naam of een naambordje voor op de kamer zijn leuke cadeautjes om het kind mee te verrassen.

 • Pyjamazak jungle giraffe jongen

  Opbergzak klein jungle giraffe jongen

  €14.95
 • Pyjamazak jungle giraffe meisje

  Opbergzak klein jungle giraffe meisje

  €14.95
 • Pyjamazak jungle leeuwtje jongen

  Opbergzak klein jungle leeuwtje jongen

  €14.95
 • Pyjamazak jungle leeuwtje meisje

  Opbergzak klein jungle leeuwtje meisje

  €14.95
 • Pyjamazak jungle nijlpaard jongen

  Opbergzak klein jungle nijlpaard jongen

  €14.95
 • Pyjamazak jungle nijlpaard meisje

  Opbergzak klein jungle nijlpaard meisje

  €14.95
 • Pyjamazak jungle olifant jongen

  Opbergzak klein jungle olifant jongen

  €14.95
 • Pyjamazak jungle olifant meisje

  Opbergzak klein jungle olifant meisje

  €14.95
 • Pyjamazak jungle tijgertje jongen

  Opbergzak klein jungle tijgertje jongen

  €14.95
 • Pyjamazak jungle tijgertje meisje

  Opbergzak klein jungle tijgertje meisje

  €14.95
 • Pyjamazak jungle zebra jongen

  Opbergzak klein jungle zebra jongen

  €14.95
 • Pyjamazak jungle zebra meisje

  Opbergzak klein jungle zebra meisje

  €14.95
 • Pyjamazak met naam zwaan

  Opbergzak klein met naam zwaan

  €14.95
 • Pyjamazak olifant met cadeau jongen

  Opbergzak klein olifant cadeau jongen

  €14.95
 • Pyjama zak olifant cadeau meisje

  Opbergzak klein olifant cadeau meisje

  €14.95
De leukste kraamcadeaus met naam

Gaat jouw beste vriendin bijna bevallen? Ben je oom of tante geworden? Dan sta je natuurlijk te trappelen om de kleine baby zo snel mogelijk te gaan bewonderen. Wil je de kersverse ouders verrassen met een écht leuk kraamcadeau? Daar helpen wij jou graag bij!

Muursticker met naam

Wat is er leuker op de babykamer dan een muursticker? Ook voor kinderen maken wij een super schattige muursticker met naam. Er zijn verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar. Je brengt de muurstickers eenvoudig aan.

Geboortebord met naam en geboortegegevens

Ook super leuk is een geboortebord met daarop de naam en de geboortegegevens van de baby. Geef ons de naam, het gewicht, de lengte, tijdstip en geboorte datum door dan maken wij een prachtig geboortebord voor de kleine baby en kersverse ouders.

Een bijzonder kindercadeau

Maak van het eerste schoolmoment van jouw kind een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te geven. Een persoonlijk cadeau met daarop de naam van het kind zal zeker indruk maken en betekenis geven. Of het nu een broodtrommel met naam, of een leuke schooltas bedrukt met een leuke afbeelding is. Sommigen kinderen bewaren zulke cadeaus hun hele leven. Misschien heb je zelf nog wel iets wat je herinnert aan je vroeger? Wij weten zeker dat kinderen heel blij worden van cadeautjes. Niet alleen cadeautjes krijgen is leuk, cadeautjes geven kan minstens net zo bijzonder zijn!

Eindeloos veel kookplezier met een bedrukt kinderschort

Is jouw nichtje dol op koekjes bakken of krijgt je buurjongetje geen genoeg van papa helpen in de keuken? Vanaf nu kunnen ze ongestoord knoeien met een gepersonaliseerd kinderschort. Jij voegt namelijk de naam van het kindje toe aan een van de designs. Superleuk als verjaardagscadeau, voor een kinderfeestje met bakthema, tijdens de feestdagen of gewoon omdat de kleine graag helpt in de keuken.

Magisch kussen met naam

In ons assortiment hebben we verschillende magische kussens waarop je een naam of foto kunt laten zetten. Zo is het magisch kussen met eigen foto een grote favoriet. De magische kussens zijn verkrijgbaar en verschillende kleuren. Het zijn werkelijk toverkussens!

Wanneer de pailletten naar één kant worden gestreken, is het kussen helemaal egaal van kleur . Wanneer je de pailletten naar de andere kant wrijft dan komt de magie tevoorschijn! Je onthult dan de afbeelding, foto enzovoorts in één klap tevoorschijn! Hoe gaaf is dat!! Leuk voor een foto van jouw huisdier, kindje, aankondiging zwangerschap of misschien wel voor opa en oma. Het is magisch!

Een omkeerbaar pailletten kussenhoes bedrukt met jouw eigen foto, afbeelding, logo of tekst.

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

×