Kussens met naam  Geboortekussens

Heleens creations

Kussens met naam Geboortekussens

Wij hebben een ruim assortiment aan kussens met naam. Laat een kussen bedrukken met jouw mooiste foto en/of tekst om heerlijk bij weg te dromen, of kies een geboortekussen met naam als eyecatcher voor in de babykamer. Een bedrukt kussen met naam is een origineel cadeau om te geven, maar ook om zelf te krijgen.

Al onze kussens zijn inclusief binnenkussen.

Categorieën

Kussens met naam
kussens met naam
Kussens met naam
Kussen met foto
Woonkamer kussen
Kussen met naam huwelijk
Kussen sinterklaas
Hoofdkussen met naam

De leukste kraamcadeaus met naam

Gaat jouw beste vriendin bijna bevallen? Ben je oom of tante geworden? Dan sta je natuurlijk te trappelen om de kleine baby zo snel mogelijk te gaan bewonderen. Wil je de kersverse ouders verrassen met een écht leuk kraamcadeau? Daar helpen wij jou graag bij!

Geboortekussen met naam

In ons assortiment hebben we verschillende geboortekussens waarop je een naam of foto kunt laten zetten. Zo is het geboortekussen met naam olifant en moeder een grote favoriet. Alle geboortekussens zijn inclusief binnen kussen.

Populaire babynamen

Populaire babynamen zijn al jaren Emma, Noah, Lucas, Julia, Daan en Anna. Wist je dat we niet alleen deze makkelijke namen kunnen bedrukken, maar álle babynamen. Of de baby dus een moeilijke, unieke, makkelijke of populaire naam heeft, maakt ons dus niet uit!

 Magisch kussen met naam

In ons assortiment hebben we verschillende magische kussens waarop je een naam of foto kunt laten zetten. Zo is het magisch kussen met eigen foto een grote favoriet. De magische kussens zijn verkrijgbaar en verschillende kleuren. Het zijn werkelijk toverkussens!

Wanneer de pailletten naar één kant worden gestreken, is het kussen helemaal egaal van kleur . Wanneer je de pailletten naar de andere kant wrijft dan komt de magie tevoorschijn! Je onthult dan de afbeelding, foto enzovoorts in één klap tevoorschijn! Hoe gaaf is dat!! Leuk voor een foto van jouw huisdier, kindje, aankondiging zwangerschap of misschien wel voor opa en oma. Het is magisch!

Een omkeerbaar pailletten kussenhoes bedrukt met jouw eigen foto, afbeelding, logo of tekst.

Onze toppers zijn:

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

×