Heleens Creations

Juffen en meester cadeaus

Juffen en meester cadeau

Juffen en meester cadeau’s

Aan het einde van het jaar is het tijd om afscheid te nemen van de juf of meester. Zij hebben weer het hele jaar hun stinkende best gedaan om jouw kind zo goed mogelijk te onderwijzen en er voor je kind te zijn op alle mogelijke manieren tijdens het schooljaar. Wil je haar of hem hiervoor bedanken met een lief cadeau? Hier vindt u verschillende suggesties voor een uniek cadeautje.

Een gepersonaliseerd product zal zeker een verrassing zijn voor je juf of meester. Met een persoonlijk cadeau zal zij of hij jouw kind blijven herinneren en zich extra gewaardeerd voelen. Je kan laten zien dat je het op prijs stelt dat de juf of meester zich het hele jaar heeft ingezet voor jouw kind.

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

De leukste juffen en meester cadeaus
Neem de lekkerste boterhammetjes mee in een bedrukte broodtrommel met naam of foto

Op zoek naar een bijzonder, maar toch praktisch cadeau voor de juf of meester? Dan zijn deze toffe broodtrommels echt perfect. Jij ontwerpt de lunchbox helemaal zelf met een foto, naam of andere leuke afbeelding. Superleuk om je juf of meester te verrassen. Met een persoonlijke broodtrommel wordt iedere lunch een feestje, waar je ook bent.

Wie verras jij met een stijlvolle vilten tas met jouw eigen ontwerp?

Wil je jouw liefste juf in het zonnetje zetten? Dan zijn deze mooie bedrukte tassen het allerbeste cadeau. Jij ontwerpt de tas namelijk zelf met tekst naar keuze. Zo geef je jouw cadeau heel eenvoudig een persoonlijke tintje. Superleuk als verrassing op juffendag of om zomaar iemand te verrassen. Maar je kunt natuurlijk ook altijd jezelf trakteren op een toffe nieuwe tas.

Eindeloos koffie- of theeleuten met een persoonlijke bedrukte mok voor de juffen en meesters

Wat is er nu leuker dan je favoriete drankje drinken uit een persoonlijke mok? Daar maak je jouw juf of meester zeker weten dolgelukkig mee. Superleuk voor een verjaardag of gewoon zomaar omdat degene jouw favoriete koffie-of theeleut is.

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.