Heleens Creations

Gepersonaliseerde stickers

Gepersonaliseerde stickers

Gepersonaliseerde stickers

Wil jij mooie gepersonaliseerde stickers laten bedrukken van jouw logo of eigen afbeelding? Dat kan! Denk aan sluitstickers voor op dozen, jouw glazen potjes om uit te delen, of misschien wel een mooie sticker op de uitnodiging die je graag wilt versturen.

Onze stickers worden fullcolor bedrukt, en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vinyl. Ze kunnen zelfs buiten gebruikt worden.

Wij bieden standaard maten stickers aan, maar mocht je toch een ander formaat nodig hebben, stuur dan een email naar info@heleenscreations.nl dan bekijken wij samen de mogelijkheden.

Wij sturen jou een email met het voorbeeld, en bij akkoord gaan wij de stickers voor jou bedrukken.

Geschikt voor binnen en buiten
Niet vaatwasbestendig

 

Gepersonaliseerde stickers
 • Gepersonaliseerde stickers 4 cm

  Gepersonaliseerde sticker 4 cm

  €15.95€26.95
 • Gepersonaliseerde sticker 5 cm

  Gepersonaliseerde sticker 5 cm

  €17.95€29.95
 • Gepersonaliseerde sticker 6 cm

  Gepersonaliseerde sticker 6 cm

  €19.95€32.95
 • Gepersonaliseerde sticker 4 cm

  Sticker 4 cm vierkant

  €15.95€26.95
 • Gepersonaliseerde sticker 5 cm

  Sticker 5 cm vierkant

  €17.95€29.95
 • Gepersonaliseerde sticker 6 cm

  Sticker 6 cm vierkant

  €19.95€32.95
Andere stickers bij Heleens Creations:

 

Muursticker met naam

Wat is er leuker op de babykamer dan een muursticker? Ook voor kinderen maken wij een super schattige muursticker met naam. Er zijn verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar. Je brengt de muurstickers eenvoudig aan.

Deurstickers

Deur stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De deurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

De deurstickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Formaat: 30 cm breed. Hoogte kan iets verschillen per deursticker.

Geboorte raamstickers

Maak van de geboorte van de baby een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te schenken. Een persoonlijke raamsticker met daarop de naam van de baby zal zeker indruk maken.

Het is ook niet moeilijk om deze zelf op het raam te plakken. Je plakt de raamstickers aan de buitenzijde van het raam. Je krijgt de plakinstructies erbij geleverd.

 

Ben je op zoek naar mooie huisnummer stickers voor op jouw container? Met deze container stickers maak je jouw containers mooier en herken je meteen welke containers van jou zijn. Vul jouw huisnummer in en kies de gewenste kleur, wij maken de stickers vervolgens geheel naar wens.

Ben je op zoek naar een mooie container stickers met jouw huisnummer? Deze weerbestendige stickers zijn eenvoudig op alle vlakke ondergronden aan te brengen. Kies uit een van de vele kleuren.

Eigenschappen kliko stickers

 • Afmeting 20cm breed
 • Waterproof
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

×