Heleens Creations

Bedrukte gepersonaliseerde tassen

Bedrukte tassen

Bedrukte gepersonaliseerde tassen

Een tas is voor elke gelegenheid super handig! Je neemt het mee naar school, wanneer je gaat logeren bij oma of opa, op schoolreisje of op vakantie met jouw eigen spulletjes erin. En is het niet alleen handig, maar ook nog eens super stoer!

De bedrukte tassen zijn ook ontzettend populair. Leuk als juffencadeau, voor oma die aan het haken is geslagen, of de liefste mama. Je kan ook je eigen tekst voor de tas doorgeven, zodat hij helemaal persoonlijk wordt.

 • Stoere tas met tekst girlpower

  Stoere tas met tekst girlpower

  €14.95
 • Stoere tas met tekst haaktas

  Stoere tas met tekst haaktas

  €14.95
 • Stoere tas mommy bag

  Stoere tas tekst mommy bag

  €14.95
 • Stoere tas met mommy bag

  Stoere tas met tekst mommy bag

  €14.95
 • Schattige unicorn tas met naam

  Schattige unicorn tas met naam

  €23.95
Wie verras jij met een stijlvolle vilten tas met jouw eigen ontwerp?

Wil je jouw liefste moeder, vriendin of juf in het zonnetje zetten? Dan zijn onze  bedrukte tassen een superleuk cadeau. Jij ontwerpt de tas namelijk zelf met tekst naar keuze. Zo geef je jouw cadeau heel eenvoudig een persoonlijke tintje. Superleuk als verjaardagscadeau, juffencadeau, verrassing op Moederdag of om zomaar iemand te verrassen. Maar je kunt natuurlijk ook altijd jezelf trakteren op een toffe nieuwe tas.

Vilttas chantal blijft slapen

Gaat jouw kleintje dolgraag bij iemand logeren? Dan is deze unieke vilttas het mooiste cadeau. Want wie wil nou geen tas met zijn of haar eigen naam erop? Superleuk als verjaardagscadeautje of gewoon zomaar. Bedrukte tassen.

Bedrukte gepersonaliseerde tassen

Een bedrukte tas maakt het alledaagse leven van je kind mee. De tas gaat mee naar school, naar gym, naar sport, een logeerpartij, op vakantie, en je kind sjouwt er alles in mee. Onze bedrukte tassen ontwerp jij helemaal zelf. Het enige wat je hoeft te doen, is de naam doorgeven en de kleur bedrukking. Zo maak je zelf een unieke bedrukte tas.

Onze toppers zijn:

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

×