Heleens Creations

De leukste gepersonaliseerde cadeau’s voor het hele gezin

Eindeloos knuffelen met een zachte babydeken bedrukt met naam. 

Heb je binnenkort een kraamfeest of babyshower en heb je geen cadeau-inspiratie? Deze super zachte babydeken met naam is de ultieme verrassing. Dit speciale babycadeau valt zeker in de smaak. Ook leuk op een eerste verjaardag of gewoon voor jouw eigen kleintje om lekker op te spelen of een middagdutje op te doen. Er zit ook nog eens een extra knuffeldoekje bij! (bij de roze en blauwe)

Onze toppers zijn:

Wat onze klanten zeggen

“Aanrader!”

Hele mooie paspoort hoesjes voor m’n honden besteld met eigen foto’s erop. Prachtig resultaat, mooie kwaliteit, enorm goede service en snelle levering. Absoluut super klantvriendelijk. Echt een aanrader!

Sabrina

“Top service”

Wat een geweldige service op maat! Heel vriendelijk.
Direct na mijn bestelling heb ik een aangepast ontwerp gekregen voor een geboortekussen.
Maandag avond besteld en vandaag toegekregen.
Echt top!
 “

Linda

“Klantgericht”

25-11 besteld, 26-11 telefonisch contact omdat ik een afbeelding was vergeten door te zenden, 27-11 in huis!
Al met al, goede service, klantgericht, snelle en nette verzending.
Ik bestelde een pailletten kussen met afbeelding; kussen ziet er goed en netjes uit.
Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!

Mevr. Koopman

“Superblij!”

Ik was op zoek naar een kraam cadeau passend bij mijn voornaam?.
En ik kwam op dit leuke geboorte kussentje, gelukkig wist ik de namen, gewicht en tijd e.d. Het cadeau viel enorm in de smaak en ik ben blij dat ik een cadeau heb gevonden passend bij mijn naam.
Snelle levering en een goed product. Dank ervoor

Maya

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Neem contact op